ONS TEAM

Gewoon jezelf zijn, je authenticiteit is meer waard dan je denkt

We zijn een netwerk organisatie van zelfstandige ondernemers

Ons ondernemende team

“Ik geniet als mensen en organisaties in hun kracht komen te staan en op die manier kunnen veranderen met een blijvend resultaat.”

Lead2Sustain. Dat staat voor gezamenlijk leiderschap tonen om duurzaam te kunnen ondernemen. Werken aan een duurzame toekomst is voor mij erg belangrijk. Ik geloof in de kracht van een circulaire economie. Een economie waarin het einde van bijvoorbeeld een productiestroom, het begin moet zijn van een andere, nieuwe productiestroom. In mijn persoonlijke visie zullen we het lineaire denken dus steeds meer verlaten. Organisaties moeten zich veel meer gaan richten op mensen, kennis delen, transparantie, co-creatie en gemeenschappelijkheid. En ik help hen graag om dit beter te ontwikkelen.

Robert-Jan Kwakkelstein – Partner

+31 (0)6 41 75 72 54

 

“Het beste verhaal dat je anderen kunt vertellen is jouw eigen verhaal.”

Het leven – van een mens én van een organisatie – bestaat voor een groot deel uit het maken van keuzes. Soms sla je daardoor een weg in van grote ingrijpende veranderingen. Soms verleg je slechts een klein steentje waardoor het water net even anders gaat stromen. Het feit dat één keuze zo ontzettend bepalend kan zijn voor alles wat daarna komt, fascineert mij enorm. Net als de verhalen die achter die keuzes zitten. Dat zijn verhalen die mensen en organisaties anders dan anders maken en die uitleggen waarom je nu eigenlijk doet wat je doet. Die veranderende verhalen maken mensen en organisaties mooi, leuk en écht zoals ze zijn.

Lendy Timmerman – Partner

“Mensen binnen hun werkcontext helpen om in contact met klanten te komen en dit te doen vanuit oprechte intenties”

In de uiteenlopende werkomgevingen waar ik heb gewerkt, viel me op dat velen dit moeilijker vinden dan ze op het eerste gezicht denken. Hoe ga jij bijvoorbeeld om met het dilemma: wil ik het beste voor mijn klant of laat ik me leiden door mijn eigen doel, target of bonus? Natuurlijk is het meest voorkomende en gewenste antwoord: de klant. Maar waarom komen we dan zoveel mensen tegen die hun commerciële boodschap verkondigen en nauwelijks weten wat het belang van de klant is?

Harrie van Dijk – Trainer

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*