INSPIRATIE

Wij delen onze ervaring en helpen je op weg

Durf jij ook in de spiegel te kijken en écht te groeien?

Inspireer jezelf

Welke wereldleider bewonder jij?

Duurzaam leiderschap is onmisbaar in organisaties. Maar wat is duurzaam leiderschap precies en hoe ontwikkel je dat?

Download het artikel

De circulaire economie

In de omschakeling van een lineaire naar een circulaire economie zijn flinke stappen nodig van mensen en organisaties, op het gebied van nieuwe vormen van samenwerken en nieuwe verdienmodellen.

Download het artikel

Vergroot het verandervermogen

Een succesvolle organisatie laat haar ambities samensmelten met de persoonlijke ambities van talentvolle medewerkers. Veranderen vanuit de kern vergroot het verandervermogen.

Download het artikel

Succesvol veranderen? Ga de dialoog aan

Leiders die de dialoog aangaan vergroten het bewustzijn van mensen, leggen een duidelijke verbinding met de verandervisie en creëren acceptatie van de verandering. Een belangrijke basis voor een duurzame verandering.

Download het artikel

Het geheim van succesvol veranderen

Succesvol veranderen is vaak lastig. Het model ‘Acht Fasen van Verandering’ van John P. Kotter in combinatie met charismatisch leiderschap geeft stuwkracht aan ontwikkeling in organisaties.

Download het artikel

Geef je talenten de aandacht

Pas als talenten van medewerkers goed tot bloei kunnen komen en mensen gemotiveerd hun werk doen, kunnen organisaties effectief werken aan het bereiken van hun doelstellingen.

Download het artikel

Groei door duurzaam leiderschap

Duurzaam leiderschap is gebaseerd op de Zeven Kernwaarden en zet een organisatie in haar eigen kracht. Het zorgt voor verbinding en ontwikkeling. Het maakt organisaties succesvoller, winstgevender en gezonder.

Download het artikel

Producten

THE FISH PHILOSOPHY
Passion & Fun

The Pike Place een vismarkt in Seattle is beroemd om haar FISH! Filosofie. Een echte inspirerende werkplek waar medewerkers met plezier aan het werk zijn. Bekijk de video en beleef hoe je om kan gaan met je houding tijdens je werk en een vernieuwende propositie tot meer omzet leiden.

HOW TO CREATE MOVEMENT
Leadership lessons

Het creëren van beweging en de lessen over leiderschap worden door Derek Sivers beschreven in deze video van de “Dancing Guy”. Bekijk deze video en zie hoe deze gek zonder shirt volgers krijgt en wat leiderschap echt is.

THE GOLDEN CIRCLE
Simon Sinek – Start With Why

Waarom ben ik hier? Simon Sinek heeft een simpel model ontwikkeld om te komen tot de kern. Waarom zijn sommige leiders succesvoller dan andere. Hij legt uit aan de hand van de golden circle, waarom WHY zo belangrijk is. Bekijk de video en zie hoe leiders kunnen inspireren, beter samenwerken, vertrouwen creëren en veranderingen doorvoeren.

SERVANT LEADERSHIP
Ken Blanchard

Servant leadership is een leiderschapsstijl die zijn oorsprong heeft in de Chinese filosofie, Tao Te Ching circa 600 voor Christus. Een leiderschap stijl, waarover Robert Greenleaf in 1970  een artikel over publiceerde en Ken Blanchard in deze video uitleg over geeft.