LEIDERSCHAPSONTWIKKELING

Wij zorgen voor gezonde groei van jezelf en je omgeving

Is jouw leiderschap houdbaar en een katalysator voor groei?

Leiderschapsontwikkeling

Duurzaam leiderschap is het inspireren en motiveren van mensen en organisaties tot voortdurende groei

Een effectieve leider zorgt voor evenwicht en gezonde groei.

Organisaties worden tegenwoordig steeds vaker uitgedaagd door een wereld die in hoog tempo verandert. Deze ontwikkeling vraagt om aanpassingsvermogen van mensen en van organisaties.

De groei van het bedrijf valt tegen en je dient het anders te organiseren. Je wilt bijvoorbeeld dat de sales afdeling effectiever wordt. De visie voor de toekomst is onduidelijk en de concurrentie neemt toe.

Je staat dus voor een nieuwe uitdaging; wat ga je doen en hoe pak je dat aan? En hoe zorg je ervoor dat die aanpak resulteert in een duurzame groei van je organisatie?

Het antwoord is duurzaam leiderschap. Elke organisatie vaart wel bij krachtige en toekomstgerichte leiders die inspireren en motiveren. Leiders die medewerkers richting geven en verbinden op gezamenlijke visie. En zo het klimaat creëren voor continue leren en een gezond resultaat.

Maar, hoe worden managers duurzame leiders? En hoe creëer je leiderschap dat elke verandering aankan?

Iedereen kan een leider zijn of worden met een eigen stijl.

Voorwaarde is het starten bij de kern; het bewust worden van je drijfveren [link naar over ons]. Van daaruit begeleiden wij iemand intensief in workshops en in een coaching traject dat aansluit bij de persoon.

Wanneer we aan de slag gaan bij je organisatie adviseren we op basis van de huidige leiderschapsstijl welke leiderschapsontwikkeling nodig is om een houdbaar effect te creëren.

Wij ondersteunen je met dit proces in een op maat gesneden programma. Wij gebruiken hierin onze ‘Zeven Waarden van Leiderschap’: zeven waarden die bepalend zijn in het dienen van anderen en het creëren van duurzame groei naar jezelf en je organisatie.

Wil weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen op het gebied van leiderschapsontwikkeling?

Neem dan contact op. Klik hier!