EXECUTIVE SEARCH

Wij vinden en verbinden vanuit ambities

Zijn jouw ambitie en leiderschap toe aan een nieuwe omgeving?

Executive Search

Leiders die een organisatie in beweging en in balans kunnen brengen vanuit persoonlijke en strategische ambities

Het huidige leiderschap is niet meer houdbaar en verdient vervanging en vernieuwde impuls.

Hogere leidinggevende functies zijn soms moeilijk in te vullen. In dergelijke cruciale posities gaat het naast specifieke ervaring vooral ook om een inspirerende persoonlijkheid.

Als ondernemer wil je succesvol zijn en je kunnen aanpassen op veranderingen naar de toekomst. Je zoekt leiders die beweging kunnen brengen in je organisatie.

Het gaat eigenlijk om leiderschap in combinatie met ondernemerschap dat houdbaar is voor de organisatie en haar omgeving.

Er is de roep vanuit de organisatie om een sterke leider. De organisatie zoek eigenlijk nieuwe balans en zoekt daarom een ander leiderschap. Wij begrijpen dit.

Past een kandidaat bij je organisatie, product en service? En bij je strategische doelstellingen? Wat is zijn of haar stijl van leidinggeven?

Hoe zorg je nu voor die juiste match? Welke leider past bij de huidige organisatie ontwikkeling?

Een leider die vanuit een persoonlijke en strategische ambitie beweging en balans brengt, daar gaat het om.

Met onze executive search bent je verzekerd van een gedegen selectie proces van talentvolle nieuwe of gevestigde leiders. Wij werken met een persoonlijke aanpak.

We zoeken naar geschikte kandidaten op basis van de positionering van je organisatie en een goed profiel van de persoon die je zoekt. Wij selecteren vervolgens de juiste persoon op ervaring, ambitie en competenties.

Onze specialisatie ligt in executive search in de techniek en industrie. Wij geloven dat het gaat om de klik!

Wij zorgen voor de beste match en staan garant voor de geplaatste bestuurder. Daarnaast zorgen we voor een goede on-boarding door middel van executive coaching. En die aanpak werkt!

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen op het gebied van executive search? Of ben je een bestuurder en opzoek naar een nieuwe uitdaging?

Neem dan contact op. Klik hier!

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*