Robert Jan Kwakkelstein

Robert Jan Kwakkelstein
3 January 2014 Lead2Sustain

Intensieve samenwerking met gespecialiseerde partners

Het is mijn ambitie om mijn ideeën over de kracht van duurzaamheid en duurzaam leiderschap te delen. En om organisaties te laten ervaren hoe zij blijvend succesvol kunnen zijn als zij veranderen vanuit hun kernkracht. Om dit te realiseren wilde ik mijn specialisme combineren met ondernemerschap. Zodoende heb ik in maart 2012 mijn bedrijf Lead2Sustain opgericht. Een netwerkorganisatie waarin ik intensief samenwerk met een aantal gespecialiseerde partners, die allemaal de dingen doen waar zij goed in zijn en die hun energie geven.

Luisteren, ontwikkelen en motiveren

Het coachen en begeleiden van directies en lijnmanagers in een technische omgeving is waar ik mij persoonlijk graag op richt. Ik vind het keer op keer een fantastische uitdaging om mensen en organisaties daadwerkelijk in beweging te brengen. Om doorbraken te creëren en samen te werken aan duurzame waardecreatie. Dat doe ik vooral door te luisteren, te ontwikkelen en te motiveren; competenties die ik zelf heb ontwikkeld onder andere in mijn werk als directeur van een ingenieursbureau en in verschillende internationale managementfuncties die ik heb bekleed.

Dialoog én aanpakken!

Ik werk altijd vanuit de kern van mens en organisatie. Daar ligt de kracht om te veranderen en te ontwikkelen met blijvend resultaat. En als een ontwikkelaar pur sang geniet ik ontzettend als ik een team zelf zie bewegen in de goede richting. Als ontwikkelingen echt duurzaam blijken en mensen in hun kracht komen te staan. Ik geef mensen en organisaties de ruimte die zij nodig hebben. Maar met dialoog alleen komen we er niet. Boven alles ben ik ook een ‘echte Rotterdammer’ die van aanpakken houdt!

Robert-Jan Kwakkelstein – Eigenaar Lead2Sustain