Het stokje overdragen

Het stokje overdragen
24 September 2014 Lead2Sustain
Anders denken, anders zien en anders doen: dat is de kracht van interim management. De interim managers van Lead2Sustain zijn allemaal in staat om objectief naar uw organisatie te kijken en van daaruit te handelen. Altijd met de unieke kracht van uw organisatie als uitgangspunt. Die werkwijze is zinvol bij het tijdelijk invullen van posities door langdurige ziekte of ontslag, maar ook bij organisatieveranderingsprocessen.De kracht van interim management is het vermogen om
anders te denken, anders te zien en anders te doen.

Lead2Sustain heeft een breed netwerk van interim managers met verschillende specialismen. Om de juiste persoon op de juiste plek te selecteren, analyseren wij wie uw organisatie is, wat uw organisatie doet, hoe de organisatiecultuur is en in welke fase uw organisatie opereert. Samen met u leggen we vervolgens vast welk type leiderschap nodig is om de organisatiedoelstellingen te bereiken. Op basis van deze situatieanalyse zoekt Lead2Sustain de geschikte interim manager. Door schaduwmanagement begeleiden wij al onze interim managers gedurende de opdracht. Zo waarborgen wij voor alle partijen succes en resultaat.

Lead2Sustain is gespecialiseerd in hoger kader interim management bij:

  •  organisatieverandering
  •  reorganisaties
  •  begeleiding van fusies
  •  langdurige ziekte en ontslag

Wilt u weten wat Lead2Sustain voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van Interim Management? Neem contact met ons op.